Waterfles Geheimen

De bekers bestaan lekvrij, zo bestaan ze gemakkelijk mee te nemen in je zak! Geniet aangaande een geweldig warme kop koffie ofwel thee, onderweg in de auto ofwel een trein.

Weet je exact hetgeen je hebben wilt? Aangenaam! Maak dan een afspraakje door te telefoneren of ons e-mailen. Waterflesjes betreffende merknaam bestellen? De productspecialisten opweg helpen jouw gaarne voor het ontdekken aangaande ons gepersonaliseerd geschenk.

Waterfles die lang meegaat. Je heb mijn eerste blauwe Dopper alang vier jaar in gebruik en heb nu ons nieuwe kleur en ons sportdop erbij gekocht. Werd netjes en op tijd afgeleverd.

fonQ vormt gebruik aangaande cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) teneinde onze website persoonlijker te vervaardigen en jouw te voorzien met relevante advertorials. Betreffende die cookies kunnen we en derden je internetgedrag binnen en behalve de webwinkel volgen.

Meer weten? Het mag door te bellen tot 0318-743600 ofwel verzend een e-email naar gerard@maxilia.nl. Of ga een nodig waterflesje, upload jouw logo en krijg in enige uren een digitale weergave betreffende jouw design. Geen wensen: je bent nergens aan gebonden én dit ontwerp kan zijn gratis.

We verzenden 90% in hergebruikte doosjes. Je herkent ze met de sticker. Ook zijn ze exact op maat om ruimte en CO2 te besparen. Vulmaterialen produceren wij alleen van karton of dit kan zijn hergebruikt. Tape kan zijn van papier ofwel gerecycled kunststof.

Dit komt immers weleens wegens het ons exemplaar lekt, doch het is werkelijk niet een bedoeling. U kan hierover het beste direct aanraking opnemen betreffende een klantenservice van Dopper: chocomelk

Straat met de plastic flesjes uit de supermarkt! Onhygiënisch en slecht voor het milieu. Met deze Mepal Ellipse waterfles zit je absoluut goed. De fles is gemaakt aangaande duurzaam kunststof, zonder BPA of weekmakers, en mag eenvoudig in de vaatwasser!

Dit is niet zo maar ons waterfles, dit klinkt wellicht zodra dit zoveelste verkoop praatje, maar achter deze fles gaat wel degelijk een goed reportage schuil.

Stuur ons bij keuze dit logo in EPS of Adobe Illustrator formaat en wij produceren vanwege here u dan ook ons proefdruk en heldere prijsopgave.

In het boek staan allen meerdere hete watercocktails, een cocktails zijn ontwikkeld in sam..

Naar het zandstrand, ‘t zwembad ofwel gewoon de Vondelvijver; het vormt je niet uit waar jouw heengaat ingeval dit doch wat met mineraalwater te vervaardigen heeft.

De Dopper is ons volmaakt relatiegeschenk voor bedrijven en sportclubs en is te bedrukken betreffende persoonlijk (bedrijfs)merknaam. Geef het via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en wij produceren daar ons originele Dopper van! 

Een Dopper kan zijn ook niet bestemd vanwege hete dranken (warmer dan 65 graden), omdat het plastic dan vervormt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *